Sins Of کاشی تزیینی

ایرانیان هیچگاه قواعد نهادمندی برای جایگزینی شاهان نداشتند و در دوران جدید نیز در عرصه قدرت همواره در صدد حذف یکدیگر هستند. وی ماجرای استخدام یک اتریشی را روایت میکند که برای سر و سامان دادن به سازمان جدید مالیه به ایران دعوت کرده بودند. فساد در ایران سطح دیگری است به طوری که افراد بلند مقام با چپاول و زندگی بی دغدغه به مردم اهمیت نمیدهند در صورتی که ایرانیان در فقر و تورم مطلق به سر میبرند و در صورت هرگونه اعتراض از سمت مردم مورد سرکوب بی رحمانه قرار میگیرند به طوری که "شوروی" این کار را میکرد. امروزه فساد اداری در کشور ایران تنها به رشوه و زیرمیزی در ادارات محدود نمیشود، بلکه این فساد اکنون در تار و پود برخی دستگاه اداری درهم تنیده و به اصلی غیرقابل اجتناب در این دستگاهها تبدیل شده است؛ و افراد با توسل به این موضوع، پلههای ترقی را طی میکنند. عمارت مصلی نائین در آبانماه ۱۳۶۵ به شماره ۱۷۱۹ در فهرست آثار ملیبه ثبت رسیدهاست. فساد در ایران تقریباً از زمان ایجاد سازمانهای نوین دولتی، و حتی پیش از آن وجود داشته است. نتیجه آن حذف دیگران درعرصه سیاسی و سیاست زدگی بروکراسی است… که منجر به شکلگیری سیاست زدگی امور اداری، انسداد سیاسی و در نهایت انحصارگرایی اقتصادی میشود.

ایدئولوژی سیاسی میشود که بر روند ایدئولوژیک شدن نظام اداری تأثیر گذاشته باعث سیاست زدگی بروکراسی میشود که پیامد آن انحصار اقتصادی است. ژان شاردن، جهانگرد فرانسوی از دغلکاری کمپانی هند شرقی هلند در تجارت با ایران در آن زمانه یاد میکند که جز با پرداخت رشوه به مأموران گمرک ایران صورت نمیگرفته است «هلندیها … رفتار سیاسی غیرنهادمند مسائل بسیاری به وجود آورد که از پیامدهای آن، فساد سیاسی است. فساد در ایران نهادینه شده است. او در مورد وضعیت مأموران گمرک پیش و پس از آغاز خدمت میگوید «در آغاز خدمت تهیدست و بینوایند، و پس از مدتی نه بسیار دراز، همه دارا و دولتمند میشوند». به جای یک میلیون کالا دو میلیون وارد میکردند و از طریق تطمیع و رشوه دادن به مأموران گمرک میخک را جای فلفل، پارچههای لطیف و ظریف را جای پارچههای خشن کمقیمت، و دو عدل را جای یک عدل جا میزدند، و این عمل در ایران … کمکهزینههای میلیاردی علیرضا زاکانی به مدیران شهرداری مدیران شهرداری بیش از ۷۰۰ میلیون تومان، بهطور متوسط کمک هزینه مسکن دریافت کردند. فساد علیرضا زاکانی در ارابه موقعیتهای مالی و تجاری به داماد خود حسین حیدری و دخترش مریم زاکانی و پدر این داماد.

در فرهنگ دهخدا لغت رشوه به معنای آنچه برای انجام دادن کار ناروا و غیرمشروع به کسی دهند تا برخلاف موازین قانونی و شرعی آن کار را انجام دهد بهکار کاشی طوس رفته است. و در ۱۳۲۳ش به جای کتابخانه قدیمی آن کتابخانهای به نام کتابخانه فرهنگ ساخته شد. برای گرفتن شغل ناظری از سر ناچاری باید هدایای زیاد و گرانبها به وزیران و خواجههای دربار و معشوقههای شاه و مخصوصاً به مادرش بدهند. در حالت دو بعدی، جهان باید به صورت چهارگوش باشد به جای یک صفحه نامتناهی. همچنین متعهد میشوند که به هر صورت بر درآمد و عایدات شاه بیفزایند، و وقتی به مراد و آرزوی خود رسیدند باید به عهد و پیمان خود وفا کنند». وی در سال ۱۲۸۶ خورشیدی (۱۹۰۷ میلادی) به تفلیس رفت و نزد واسیلوف، ویولنیست مشهور روسی به تکمیل آموزش ساز تخصصی خود پرداخت. وی پس از کسب تحصیلات ابتدایی در مدارس هایکازیان ارامنه تهران و مدرسه ژاندارک، تحصیلات عالی خویش رادر رشته دندانپزشکی پی گرفت و در سال ۱۹۴۱ میلادی به عنوان اولین زن دندانپزشک در این رشته فارغالتحصیل شد. لقب ادیب را حاکم وقت فارس به وی داده بود. هنر گره چینی هنری زیبا و اصیل است که به دلیل زحمت زیاد هزینه زیادی هم دربردارد و میتوان نمونههای این هنر را که بر روی چوب انجام گرفته در اماکن متبرکه مانند آستان قدس رضوی یا حرم شاهعبدالعظیم مشاهده نمود.

پدر دامادش در یک طبقه از سازمان فرهنگی و هنری نشسته و در بسیاری از اقدامات این سازمان دخالت میکند. برخی معتقدند هدف از ایجاد دولتها توزیع بهینه و غیر خشونتزای رانت در جامعه است و عدم حضور آن باعث توزیع خشونتزای رانت در جامعه میشود. یک بانوی سال خورده اردبیلی میگوید: در آن سالها به لحاظ اینکه وسایل ارتباطی امروزی وجود نداشتند برای مدت طولانی از احوال اقوام و آشنایان خود بیخبر میماندیم و بهطور تقریبی حداکثر در طول یک ماه نامهای از این افراد میرسید. فساد سازمانیافته در ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ به تدریج به عمق خود تعریف بخشیده است و چنان در زیر پوست حاکمان جاخوش کرده است که دیگر نمیتوانند هویت خود را از آن متمایز نمایند. با هماهنگی استانداری و دادگاه انقلاب دست انجمن کلیسایی انگلیکان از بیمارستان کوتاه (خلع ید) و دکتر سید سعید شریعت (چشمپزشک) به فرماندهی بیمارستان گماشته شد. نوبویوشی فوروکاوا، که در سال ۱۸۸۰ میلادی جزو گروه یوشیدا ماساهارو بود که به ایران عصر ناصرالدین شاه آمدند. دمای بعضی نقاط شاتل از ۱۲۵۰ درجه سلسیوس هم بیشتر میشود (مانند نوک شاتل که به دمای ۲۸۰۰ درجه تا ۳۰۰۰ درجه سانتیگراد نیز میرسد) که در این نقاط از کامپوزیتهای گرافیتی استفاده میکنند.